Agro Pensiunea Butuceni
Lang Ro Lang En Lang Ru
         

Bun venit la Eco Resort Butuceni

Traditii din viata in inima Orheiului Vechi.

Pe scurt despre noi

Pe scurt despre noi


 

Gospodarii de la pensiune şi-au propus obiectivul ca oricine ne-ar trece pragul să se simtă ca la mama acasă. Amintirea „lejăncii „,mirosul bucatelor fierbinţi, abia scoase din cuptor, un pahar de vin ce păstrează dulceaţa razelor de soare, ospitalitatea gazdelor – toate vă vor fi oferite în pensiunea noastră.

Tocmai la Eco Resort „Butuceni” aveţi inedita ocazie de a petrece timpul frumos nu doar cu bucate deosebit de delicioase ,dar si cu sufletul, aveti ocazia de admira designul unic al restaurantului si al caselor-muzee amplasate in apropiere.

Clipe de neuitat veţi trăi şezînd în jurul rugului, iar peisajele fermecătoare cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. 

Vă oferim ocazia să vedeţi cum sînt crescute, întreţinute animale şi păsări domestice in gospodaria taraneasca, dupa care puteti face o excursie placuta intr-un car tras de boi sau cai prin drumul central al satului de unde pe alocuri se deschide privelistea incintatoare al riului Raut.

Tot la noi va puteti serba ceremoniile in sala de festivitati sau in aer liber, iar sala de conferinta cu siguranta va ofera comfortul maxim pentru o activitate productiva.

Pensiunea Butuceni este calificata cu 3 stele pe buna dreptate, pentru ca doar aici traditionalul se imbina atit de fin cu contemporanul incit se pierde senzatia timpului.


Fotografii Locatie

Articole


Asculta si descOPERA Arta este in perfecta armonie cu natura.
Apr 18, 2016
Ziua Vinului la Eco Resort Butuceni Munca il slaveste pe om.
Apr 22, 2016
Dulciuri
Apr 18, 2016

©2019 Agro Pensiunea Butuceni Developed by Pixmania Made by Pixmania